Logo Aeme-Stelle Logo Aeme-Stelle

Doen in de omgeving

MIJDRECHT - AALSMEER - AMSTELVEEN

MIJDRECHT

Lot66 Mijdrecht
Lot66 Mijdrecht, voorheen Race Planet for Kids Mijdrecht, is een indoor speelparadijs voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar is verrassend en afwisselend. Je kunt hier rijden met driewielers, trapskelters en elektrische Formule 1-wagens. Race Planet for Kids is dé plek voor kinderen om zich uit te leven en het racen te leren kennen.
Ook is er een grote glijbaan en een klimtoestel. De verkeerstuin is voor kinderen een leuke manier om spelenderwijs verkeersregels te leren. Voor kinderfeestjes ben je hier op de goede plek!
Lot66 Mijdrecht
Industrieweg 29
3641 RK  Mijdrecht
Telefoon: 020-6111120

AALSMEER

Chimpie Champ Aalsmeer
Chimpie Champ Aalsmeer is een binnenspeeltuin voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 12 jaar. Het speelparadijs heeft als thema 'Dieren en Jungle'. Hier vind je dan ook een heuse maya- tempel met een jungletouwbrug, glijbanen, ballenbakken, klim- en klauteruitdagingen. Er is een jungledisco waar je de hele dag kunt swingen. Ook is er een leestafel, een megagroot schaakspel en een grote hoeveelheid maxi bouwblokken.
Voor de kleine kinderen is er in een apart gedeelte een kleine speelconstructie, miniglijbanen, speelhuisjes, kralentafels, loopauto's en nog veel meer!
Chimpie Champ heeft op dinsdag en donderdag speciaal voor peuters een peuterochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur. Ouders en/of begeleiders hebben dan gratis toegang.
Chimpie Champ is gevestigd in het voormalige gebouw van de bloemenveiling Aalsmeer 'Bloemenlust'.
Chimpie Champ Aalsmeer
Oosteinderweg 247c
1432 AT  Aalsmeer
Telefoon: 0297-361223


Glow Golf Aalsmeer
Glow Golf Aalsmeer is de eerste indoor black light minigolf - midgetgolfbaan in Nederland. Het bestaat uit 18 holes in de thema’s Onderwater, Dino en Jungle. Alles is in Black Light zoals de ballen, sticks en de wandbeschilderingen.
In modern ingerichte Glowie's De-Light kunt u een hapje en een drankje nuttigen.
Zeer geschikt voor familie-uitjes, bedrijfsuitjes en kinderfeestjes.

Oosteinderweg 247c
1432 AT  Aalsmeer
Telefoon: 0297-361114


FloraHolland
FloraHolland is de de grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Het vormt het centrum van de internationale bloemenhandel waar maar liefst 20.000 varieteitenworden verhandeld.
Beleef de drukte op de vloer en zie de handelaren kopen. Verbaas u over de enorme hoeveelheid prachtige bloemen afkomstig uit 50 landen. Als bezoeker kunt u het hele veilproces volgen vanaf een galerij. Een unieke ervaring. U bent van harte welkom!
FloraHolland Aalsmeer
Legmeerdijk 313
1431 GB  Aalsmeer
Telefoon: 0297398050


Historische Tuin Aalsmeer
Beleef een oase van rust in de Historische Tuin. De prachtige tuin heeft een grote collectie geurende planten en bloemen. Er worden diverse activiteiten georganiseerd. Van een snoeicursus tot een bloemenveiling.
Het museum van de Historische Tuin voert je mee terug in de tijd. Kom veel te weten over de Aalsmeerse tuinbouw in de periode van 1700 tot 1940. Neem een kijkje bij de fotogalerij en het veilinggebouw.
Historische Tuin Aalsmeer
Uiterweg 32
1431 AN  Aalsmeer
Telefoon: 0297-322562


Crown Theater Aalsmeer
In dit sfeervolle theater is voor jong en oud en iedere smaak wat wils. Geniet van cabaret, klassieke muziek, toneel, kindervoorstellingen, musicals en nog veel meer.
De grote zaal met luxe dieprode stoelen geeft je het ultieme theatergevoel. In de foyer kun je terecht voor een drankje. De zaal heeft plek voor maximaal 850 bezoekers.
Crown Theater Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA  Aalsmeer
Telefoon: 0297-753680/kaarten See 0900-1353 (€0,45 cpm)

AMSTELVEEN

Speelboerderij Elsenhove
Speelboerderij Elsenhove is een kinderboerderij met een grote speeltuin voor kinderen tot circa 8 jaar. Ook is er een Theehuis In den Pappot.
De speelboerderij heeft veel boerderijdieren, zoals koeien, schapen, varkens, geiten, pony´s en allerlei kleine huisdieren, zoals cavia’s en konijnen en een trotse pauw.
Elsenhove is gelegen in een mooi veenweidegebied bij Amstelveen en is geschikt als uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten.
Speelboerderij Elsenhove
Bankrasweg 1
1183 TP  Amstelveen
Telefoon: 020-4963997


Cobra museum
Het Cobra Museum voor Moderne Kunst, in het hart van Amstelveen, beschikt over een collectie die behoort tot de belangrijkste in de wereld. In het museum staan experiment en expressie in de moderne kunst centraal.
Het museum is een schitterend gebouw van de bekende Nederlandse Architect Wim Quist. De open ruimtes van de expositiezalen zijn verrassend. Het invallende daglicht en de nabijheid van de natuur zorgen voor een aangename sfeer.
Cobra museum
Sandbergplein 1
1181 ZX  Amstelveen
Telefoon: 020-5475050Geitenboerderij De Ridammerhoeve
Geitenboerderij Ridammerhoeve ligt in het mooie Amsterdamse Bos. Natuur, mensen en dieren komen op deze plek bij elkaar. Op de boerderij zijn zestig lammeren, ongeveer honderd melkgeiten, kuikens, kippen, koeien, kalfjes en varkens.
De geitenmelk wordt verwerkt in de kaaskelder. Hier wordt karnemelk, yoghurt, boter, ijs en kaas gemaakt. Zowel voor jong en oud is het leuk en leerzaam om rond te kijken op de boerderij. Kinderen kunnen zich ook nog vermaken in de speeltuin.

Geitenboerderij De Ridammerhoeve
Nieuwe Meerlaan 4
1182 DB  Amstelveen
Telefoon: 020-6455034


Museum Jan van der Togt
Museum Jan van der Togt bestaat sinds 1991. Het museum is een stijlvol gebouw. Je kunt hier glaskunst, schilderijen en beelden van verschillende kunstenaars zien.
Het museum is ontstaan op initiatief van de Nederlandse industrieel Jan van der Togt die behoorde tot die genereuze verzamelaars van eigentijdse kunst.
Naast de vaste collectie met moderne kunst zijn er ook tentoonstellingen van bekende en minder bekende kunstenaars te zien.
Museum Jan van der Togt
Dorpsstraat 50
1182 JE  Amstelveen
Telefoon: 020-6415754


Schouwburg Amstelveen
Schouwburg Amstelveen is zowel de ingang voor theater als voor cinema. Het aanbod is gevarieerd en gericht op alle leeftijdsgroepen.
In het bijbehorende Theatercafé kunt u dineren (reserveren noodzakelijk). In de pauze en na de voorstellingen kunt hier ook terecht voor een drankje.
Kaarten kunt u kopen via de website van Schouwburg Amstelveen.
Reserveren kan ook telefonisch.
Schouwburg Amstelveen
Stadsplein 100
1181 ZM  Amstelveen
Telefoon: 020-5475175


Cultuurcentrum Griffioen
Griffioen is het filmhuis en theater van de Vrije Universiteit. Daarnaast worden er in dit cultuurcentrum ook nog andere activiteiten georganiseerd, zoals lezingen en cursussen.
Theater en film
Het theaterprogramma bestaat vooral uit toneel, cabaret en muziekvoorstellingen. De filmagenda bestaat uit de klassiekers, topfilms van de afgelopen jaren en de minder bekende, 'betere' films. Zie de website van Griffioen voor het totale programma.
Cultuurcentrum Griffioen
Uilenstede 106
1183 AM  Amstelveen
Telefoon: 020-5985100


reclamebureau anno nu ifthen.nl